Tuincentrum Limburg

Ben je op zoek naar een tuincentrum in Limburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Tuincentrum W. Verheijen koop je diverse soorten tuinplanten en alles voor de verzorging hiervan. Daarnaast verkopen we ook hele leuke woonaccessoires en nog veel meer. Door een bezoek te brengen aan ons tuincentrum in Limburg laat je je inspireren en krijg je veel leuke ideeën voor je woonkamer en tuin. Als je er een keer niet helemaal uitkomt, dan kun je bij ons gratis tuinadvies krijgen.

Tuincentrum W. Verheijen in Limburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planten kopen in ons plantencentrum in Limburg

Door je tuin goed en met regelmaat bij te houden, kun je het hele jaar door genieten van al dat moois, zoals:

Bij Tuincentrum Verheijen koop je dus zowel tuin- als kamerplanten. Qua tuinplanten verkopen we vaste planten en eenjarige planten. Vaste planten komen ieder jaar weer terug en leggen dus een belangrijke basis voor je tuin. Een voorbeeld van een populaire vaste plant is de Hortensia. Wil je iets origineels in de tuin hebben? Bekijk dan ons brede assortiment bomen, waaronder fruitbomen. Met bomen creëer je een spannend effect door het hoogteverschil en de schaduw. Of laat bijvoorbeeld een rozenstruik of klimplant tegen je huis opklimmen. Naast vaste planten verkopen we ook planten die maar één seizoen in leven blijven. Hiermee breng je ieder seizoen extra kleur in je tuin. Kijk voor dit soort planten eens tussen onze perkplanten. Ook sommige bloembollen en zaden zijn eenjarig. Kom ook eens kamerplanten kopen in ons tuincentrum in Limburg. Ons assortiment kamerplanten is namelijk heel breed en bestaat uit groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, hangplanten, cactussen en vetplanten.

Breed assortiment bij Tuincentrum Verheijen in Limburg

Tuinbon van ons tuincentrum in Limburg cadeau doen

Gun je een ander het plezier om uitgebreid te winkelen in ons tuincentrum in Limburg? Doe dan een tuinbon cadeau! Je koopt bij ons tuinbonnen voor ieder gewenst bedrag. Vraag er naar bij onze kassa.

Iedere zondag koopzondag bij Tuincentrum Verheijen in Limburg!

Bij ons is het iedere zondag koopzondag! Dit is de perfecte dag om ons uitgebreide assortiment eens rustig te verkennen. Bekijk onze plantenafdeling of laat je inspireren op onze woonafdeling. We verkopen ook alles voor je huisdier. Genoeg redenen dus om eens bij ons langs te komen. Jouw tuincentrum in Limburg is zeven dagen per week geopend.

Bezoek tuincentrum W. Verheijen in Limburg

Voor adviezen, inspiratie en hoogwaardige artikelen op het gebied van tuinieren en tuinonderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Kom eens bij ons langs en wij helpen je met de nodige informatie en adviezen. Graag tot ziens in ons tuincentrum nabij Venray!