Koopzondag Venray

Heb je zin om een koopzondag in de buurt van Venray te bezoeken? Kom dan naar de koopzondag van Tuincentrum W. Verheijen in Afferden, omgeving Venray. Bij ons tuincentrum in Limburg vind je een zeer uitgebreid assortiment. Ook op zondag kun je gewoon bij ons terecht om al jouw tuinbenodigdheden te vinden. We zijn dan geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Stel onze deskundige medewerkers al je vragen.

Koopzondag bij Verheijen nabij Venray

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles voor tuin en interieur, ook op zondag!

Alles wat je nodig hebt voor je tuin en interieur vind je bij Tuincentrum Verheijen dichtbij Venray. Koopzondag is een uitstekend moment om ons ruime assortiment eens uitgebreid te bekijken. Dit is namelijk vaak de enige dag waarop je je niet hoeft te haasten. Wat verkopen wij zoal? Bekijk ons assortiment:

Uiteraard hebben wij nog diverse andere producten, zoals dierbenodigdheden. Je bent dus zeker wel een zondag lang zoet in ons uitgebreide tuincentrum.

Planten kopen tijdens onze koopzondag nabij Venray

Onze koopzondag dichtbij Venray is bijvoorbeeld een goed moment om planten te kopen. Bij Tuincentrum Verheijen verkopen we zowel tuinplanten als kamerplanten. Ons assortiment tuinplanten bestaat uit vaste planten, zoals hortensia’s, bomen, rozenstruiken en klimplanten, maar we verkopen ook vrolijke eenjarige perkplantjes. Ons assortiment bloembollen en zaden is ook zeker de moeite waard! Leg een moestuintje aan of zorg voor een bloemenzee in het voorjaar of in de zomer. Qua kamerplanten vind je ook zeker wat je zoekt. We stellen leuke arrangementen samen, waarbij we kamerplanten combineren met een bijpassende pot. Waar ben je naar op zoek; cactussen, vetplanten, groene kamerplanten of bloeiende kamerplanten? Of misschien vind je het leuk om bij het raam kleurrijke orchideeën neer te zetten en in die kale hoek van je woonkamer een grote palm. Denk lekker out of the box en zet een leuke sfeer neer!

Vrolijke tuinplanten kopen tijdens onze koopzondag nabij Venray?Kamerplanten kopen tijdens de koopzondag van Verheijen nabij Venray

Koopzondag in de buurt van Venray: de moeite waard

Wat is er nou leuker dan kruiden en groenten zien groeien in je eigen tuin? Een kruidentuin of een groentetuin onderhouden en straks oogsten is leuk om te doen en het smaakt ook erg goed! Je hoeft niet per se een moestuin te hebben om je eigen tomaten, pepers en aardbeien te verbouwen. Je kunt ze ook plaatsen in potten op je terras of plant ze in je tuin tussen de bloemen. Dit is dus heerlijk en gezond uit eigen tuin eten. Je kunt bij ons ook geheel vrijblijvend informeren en tuinadvies inwinnen. Wij helpen je graag verder en bieden je dan ook veel planten en bomen aan, alleen maar van hoge kwaliteit. Bezoek ons op de eerstvolgende koopzondag nabij Venray en wij zullen je van deskundig advies voorzien!