Tuinplanten

Wilt u tuinplanten kopen in een tuincentrum bij u in de buurt? Kom dan langs bij Tuincentrum Verheijen, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Bekijk onze tuinplanten online of kom langs onze tuinplanten aanbieding te bekijken. Verder verkopen wij ook potgrond en meststoffen die u kunt gebruiken om de planten te verzorgen. U bent zeven dagen per week van harte welkom in het tuincentrum, we zien u graag snel bij Tuincentrum Verheijen.

Aanbieding tuinplanten in het tuincentrum

Bij Tuincentrum Verheijen vindt u een groot assortiment goedkope tuinplanten. Wij kweken onze planten zelf in de kwekerij en mede daarom is groen ons hoofdproduct. U kunt bij ons kunt u mooie tuinplanten kopen, zoals bijvoorbeeld:

Eigenschappen van verschillende tuinplanten

Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Éénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Kuipplanten zoals Tibouchina, Hibiscus, Fuchsia, Abutilon en Lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende. Heeft u vragen over tuinplanten of wilt u graag advies? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers in het tuincentrum, wij helpen u graag. 

Tuinplanten kopen bij Tuincentrum Verheijen

Bij Tuincentrum Verheijen kweken wij planten en bomen tot ze sterk genoeg zijn om te verkopen in het tuincentrum. Bekijk online welke tuinplanten u kopen kunt bij ons of laat u verrassen tijdens uw bezoek. Verder vindt u bij ons online tuinplanten tips als u hier behoefte aan heeft. Naast tuinplanten kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere producten, zoals bijvoorbeeld op onze potterie afdeling, de sfeerhoek die wij ieder seizoen up-to-date maken en diverse soorten zijdebloemen. Wij zien u graag snel bij Tuincentrum Verheijen voor mooie, nieuwe tuinplanten.