Over ons

Over ons

Welkom bij Tuincentrum Verheijen in Afferden! Zo’n 25 jaar geleden zijn wij begonnen als boomkwekerij, maar intussen verkopen wij al een aantal jaar met veel passie onze diverse producten in het tuincentrum. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij planten aanbieden van zeer hoge kwaliteit en zit er op onze binnen- en buitenplanten twee jaar garantie. 

Producten in het tuincentrum

Bij Tuincentrum Verheijen is groen onze voornaamste tak van sport, maar u kunt bij ons ook terecht voor sfeer- en cadeauartikelen, potterie, tuingereedschap, grond- en meststoffen en gewasbescherming. Kom gezellig langs bij ons in het tuincentrum, u vindt bij ons onder andere:

Tuincentrum Verheijen in Afferden

Kom langs bij Tuincentrum Verheijen voor al uw tuingerelateerde artikelen. Bekijk ons volledige assortiment online of laat u verrassen tijdens uw bezoek. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus kom langs wanneer het voor u uitkomt. Het tuincentrum is goed te bereiken vanuit Boxmeer, Sint Anthonis, Rijkevoort, Overloon, Wanssum en de rest van Limburg. Graag tot snel bij Tuincentrum Verheijen!