Kamerplanten

Voor prachtige kamerplanten bent u van harte welkom bij Tuincentrum Verheijen. Wij zijn zeven dagen per week geopend, kom gezellig langs! Naast het grote assortiment kamerplanten, van cactussen tot palmen, yucca's en orchideeën, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. Op die manier kunt u bij ons alles kopen om uw nieuwe kamerplanten goed te verzorgen. Graag tot snel bij de kamerplanten in het tuincentrum. 

Kamerplanten kopen

Bij Tuincentrum Verheijen verkopen wij voornamelijk groen, dus als u op zoek bent naar een mooie kamerplant voor in huis of op kantoor zit u zeker goed bij ons! Bekijk voor uw bezoek onze kamerplanten online of laat u verrassen in het tuincentrum. Bij ons vindt u diverse kamerplanten soorten, waaronder:

  • Grote kamerplanten;
  • Kleine kamerplanten;
  • Groene kamerplanten;
  • Bloeiende kamerplanten;
  • Luchtzuiverende kamerplanten. 

Kamerplanten verzorgen

Bij Tuincentrum Verheijen verkopen wij naast kamerplanten ook potgrond waar u deze in kunt planten. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Als de planten in de pot staan, is het zaak deze voldoende water te geven. Makkelijke kamerplanten, zoals cactussen hebben heel weinig water nodig, maar andere planten houden er juist van om in natte aarde te staan. Daarnaast houden veel planten ervan om in het licht te staan, maar niet in direct zonlicht. Natuurlijk vinden sommige planten schaduw ook fijn, maar dit is afhankelijk van de plantensoort. Heeft u vragen over kamerplanten of wilt u graag advies? Aarzel niet om een van onze medewerkers aan te spreken in het tuincentrum!

Goedkope kamerplanten kopen bij Tuincentrum Verheijen

Als u kamerplanten in de buurt wilt kopen, kom dan naar Tuincentrum Verheijen. Ons tuincentrum is goed te bereiken vanuit heel Limburg. Wij hebben een zeer breed assortiment kamerplanten, van bloeiende tot giftige kamerplanten en van groene tot luchtzuiverende planten. Daarnaast verkopen wij ook diverse producten die gebruikt kunnen worden om de planten te verzorgen. Wij zien u graag snel op de kamerplanten afdeling van Tuincentrum Verheijen.