Planten Limburg

Op zoek naar planten in Limburg  en omgeving? Kom dan eens langs bij Tuincentrum W. Verheijen in Limburg. Wij hebben een breed assortiment kamer- en tuinplanten. Ben je op zoek naar fruitbomen, rozenstruiken, hortensia’s of een mooie orchidee voor bij het raam? Je vindt het allemaal bij ons tuincentrum in Limburg.

Planten kopen in Limburg: tuinplantenTuinplanten en bomen kopen in Limburg

Tuinplanten kopen in Limburg en omgeving doe je bij Tuincentrum Verheijen. Je vindt bij ons een breed assortiment vaste planten en ook eenjarige planten. Met vaste planten leg je de basis voor jouw tuin. Ze komen elk jaar weer terug en bepalen dus sterk de sfeer. Ga je voor kleurrijk of houd je het juist liever fris groen? Alles is mogelijk met het brede assortiment van Tuincentrum Verheijen. Elk seizoen vul je de vaste planten aan met kleurrijke perkplanten, bloembollen en plant eventueel groente-, planten of fruitzaden. Je koopt bij ons ook tuinplanten waarmee je echt iets origineels van je tuin kunt maken, zoals:

Met bomen maak je je tuin bijvoorbeeld spannend. Je creëert namelijk hoogteverschil en schaduw. Het hebben van een moestuin kan heel veel plezier opleveren. Wat is er lekkerder dan verse groente uit eigen tuin? Vragen over het beginnen van een moestuin? Stel ze in ons tuincentrum!

Planten kopen in Limburg: kamerplanten

Kom ook eens langs op onze kamerplantenafdeling; voor heel veel verschillende soorten kamerplanten. Planten zijn dé eyecatchers van je living en ze zijn ook nog eens heel goed voor je gezondheid. Ze zuiveren de lucht namelijk van schadelijke stoffen en houden het vocht- en zuurstofgehalten op peil. Heb je veel last van hoofdpijn of een droge mond? Zet dan wat extra kamerplanten neer in huis. Zorg ook altijd dat er minstens één kamerplant in de slaapkamer staat; vooral als je een onrustige slaper bent. Wist je dat er ook een kamerplant is die helpt tegen snurken? De ananasplant! Bij ons koop je:

Laat een kamerplantenassortiment door ons samenstellen; wij zoeken dan een bijpassende pot bij je plant naar keuze.

Planten kopen in Limburg: diverse soorten kamerplanten

Advies van hét plantencentrum van Limburg

Tuincentrum Verheijen in Limburg geeft ook deskundig advies over planten. Heb je bijvoorbeeld vragen over de verzorging van een bepaalde plant of weet je niet goed waar je op moet letten bij het planten of overpotten? Kom langs op onze plantenafdeling en wij geven antwoord op al je vragen. Je kunt ook altijd even onze tuintips lezen. Of bel naar tel:0031485531781.