Tuincentrum Venray

Ben je op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Venray? Dan ben je bij Tuincentrum W. Verheijen aan het juiste adres! Wij verkopen onder andere diverse soorten tuinplanten en alles voor de verzorging hier van. Daarnaast kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor wooninspiratie en we hebben zelfs een dierenwinkel. Als je met vragen zit, kun je bij ons gratis tuinadvies krijgen.

Planten kopen in ons plantencentrum in de buurt van Venray

Bij Plantencentrum Verheijen koop je diverse soorten planten voor binnen en buiten, zoals:Plantencentrum Verheijen nabij Venray

Bij Tuincentrum Verheijen koop je dus zowel tuin- als kamerplanten. We verkopen vaste planten en eenjarige planten. Met vaste planten leg je een belangrijke basis voor je tuin, omdat ze ieder jaar weer terugkomen. Een voorbeeld van een populaire vaste plant is de Hortensia. Wil je iets origineels in de tuin hebben? Bekijk dan ons brede assortiment bomen, waaronder fruitbomen. We verkopen bijvoorbeeld nectarinebomen en perzikbomen. Of laat een klimroos of klimplant tegen je huis opklimmen. Naast vaste planten verkopen we ook planten die maar één seizoen in leven blijven. Hiermee breng je ieder seizoen extra kleur in je tuin. We noemen deze planten perkplanten of eenjarige planten. Je koopt bij ons ook diverse soorten bloembollen en zaden. Ontdek ook ons brede assortiment kamerplanten!

Koopzondag bij Tuincentrum Verheijen bij Venray!Kom eens langs bij ons tuincentrum in de buurt van Venray!

Bij ons is het iedere zondag koopzondag! Dit is de perfecte dag om ons uitgebreide assortiment eens rustig te verkennen. Bekijk onze plantenafdeling of laat je inspireren op onze woonafdeling. We verkopen ook alles voor je huisdier. Genoeg redenen dus om eens bij ons langs te komen. We zijn zeven dagen per week geopend en beantwoorden graag al je vragen.

Tuinbon van ons tuincentrum nabij Venray cadeau doen

Gun je een ander het plezier om uitgebreid te winkelen in ons tuincentrum in de buurt van Venray? Dan is een tuinbon misschien een leuk idee! Kom langs bij de kassa en kies het bedrag dat jij wilt besteden.

Bezoek tuincentrum W. Verheijen dichtbij Venray

Voor adviezen, inspiratie en natuurlijk een breed assortiment voor tuin, huis & dier ben je bij Tuincentrum Verheijen in de buurt van Venray aan het juiste adres! Ook online staan we altijd voor je klaar. Heb je vragen over een bepaalde plant of ben je op zoek naar inspiratie voor huis & tuin? Doorzoek dan onze tuintips en nieuwspagina. Maar langskomen is natuurlijk altijd gezellig. Graag tot ziens in ons tuincentrum nabij Venray!