Dierenwinkel Venray

Op zoek naar een dierenwinkel in de buurt van Venray? Kom dan eens langs bij Tuincentrum W. Verheijen, want wij verkopen niet alleen alles voor huis & tuin, maar ook voor je huisdier. Bij ons koop je voer, speeltjes en andere dierbenodigdheden voor je hond, kat en knaagdier. Ook voor voederhuisjes en vetbollen voor natuurvogels ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitgebreide dierenwinkel dichtbij VenrayBezoek onze dierenwinkel in de buurt van Venray!

In onze uitgebreide dierenwinkel dichtbij Venray vindt je alles wat je nodig hebt om jouw lieve huisdier gelukkig te maken. Jij wilt natuurlijk enkel het beste voor jouw beste vriend. Bij de dierenwinkel van W. Verheijen verkopen we:

  • Zachte kussens en manden voor jouw kat of hond
  • Dierenvoeding en -snacks
  • Kooien voor je cavia, konijn of hamster
  • Schattige knaagdieren
  • Hondenspeeltjes
  • Nog veel meer; ontdek onze complete dierenwinkel in de buurt van Venray!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij willen voorkomen dat huisdieren impulsief worden aangeschaft en daarom geven we goede voorlichting over wat het betekent om een huisdier te hebben. Wij weten precies welke verzorging bij welk huisdier past.

Dierenwinkel in de buurt van Venray; dé winkel voor jouw hond

In ons tuincentrum nabij Venray bieden wij een complete dierenwinkel met alles voor jouw hond. Het juiste voer is belangrijk voor een gezonde en sterke hond. Bij ons kies je daarom uit verschillende topmerken voer. Ontdek welk voer het beste is voor jouw hond! Honden zijn heel speels en daarom is het handig om wat speelgoed in huis te hebben. Bij ons koop je ballen om lekker ver weg te gooien in het park. Zo houdt je je hond wel een tijdje bezig! Daarnaast verkopen we bijvoorbeeld touwen en knuffels. Na al dit spelen vindt je hond het heerlijk om even bij te komen in een zachte mand. Bij ons koop je manden voor kleine pups en ook voor grote honden. Bekijk ook ons assortiment snacks en de verschillende hondenriemen die we verkopen.

Dierenwinkel in de buurt van Venray; alles voor jouw kat

Ben jij de gelukkige eigenaar van een mooie poes of kat? Kom dan eens langs bij dé dierenwinkel in de omgeving van Venray voor topkwaliteit kattenvoer, lekkere kattensnoepjes, zachte manden, kattenbakken en kattenbakvulling. Katten houden ook veel van spelen. Misschien moet je ze wat meer opgang helpen dan honden, maar ze vinden het heerlijk om bijvoorbeeld achter muisjes aan te rennen. Vergeet ook niet om een krabpaal aan te schaffen, want voor je het weet is je hele bank kapot.

Lees ook: 11 tips voor een diervriendelijke tuin!

Nu in onze petshop: alles voor natuurvogels

De natuurvogels hebben ons nodig! Daarom koop je bij Tuincentrum W. Verheijen voederhuisjes en allerlei soorten vetbollen. Meer informatie over het voeren van buitenvogels? Vraag het aan een van onze medewerkers.

Jouw dierenwinkel nabij Boxtel helpt de natuurvogels!