Kerstbomen Venray

Kerstbomen kopen in de omgeving van Venray? Bij Tuincentrum Verheijen bezoek je een kerstbomenbos met zowel echte als kunstkerstbomen van topkwaliteit. Natuurlijk verkopen wij ook leuke decoraties om je kerstboom, woonkamer en buitenkant van je huis in Venray mee te versieren.

Kerstbomen kopen bij Verheijen nabij Venray

Met een kerstboom van Verheijen nabij Venray haal je gelijk dat echte kerstgevoel in huis. Onze Echte kerstbomen én kunstkerstbomen in de buurt van Venraymedewerkers weten gelukkig heel veel af van kerstbomen en kunnen dus deskundig advies geven. Haal deze kerst zoveel mogelijk natuur in huis en zorg voor een warme sfeer. Wij verkopen:

  • Echte kerstbomen, zoals de fijnspar en Normann-spar
  • Nauwelijks van echt te onderscheiden kunstkerstbomen
  • Gekleurde kunstkerstbomen
  • Diverse soorten buxussen
  • Kersterren
  • Kerststukjes
  • Kerstversiering voor in uw boom
  • Kerstverlichting voor in uw boom

Hét voordeel van een echte kerstboom is natuurlijk dat deze heerlijk ruikt en dit zorgt meteen voor een kerstsfeer, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je geld wilt besparen en de kerstboom dus liever hergebruikt. Dan past een kunstkerstboom beter bij jou! Gelukkig bestaan er tegenwoordig kunstkerstbomen die nauwelijks van echt te zijn onderscheiden.

Welke spar moet je kiezen voor jouw woonkamer in Venray en omgeving?Groot aanbod kerstbomen nabij Venray

Heb je toch gekozen voor een echte kerstboom? Wij vertellen je graag alles over de verschillende soorten sparren die er te koop zijn. Allereerst is er de groene spar; de traditionele kerstboom. Deze kerstboom is qua prijs zeer aantrekkelijk. De groene kleur is erg mooi en de kerstboom ruikt ook nog eens heerlijk. Nadelen van deze spar zijn dat de naalden snel uitvallen en dat deze naalden scherp zijn. De vorm is soms wat grillig. Een tweede boom die vaak wordt verkocht is de Servische spar. Deze spar heeft een prachtige blauwe gloed en zorgt dus voor een bijzonder effect. Deze boom is iets naaldvaster. Op zoek naar een bijzondere boom? Dan is de zilverspar misschien wel iets voor jou! De takken van deze spar hebben een prachtige zilverkleurige gloed en de naalden prikken niet. De boom is goed te snoeien. Maar de meest luxe kerstboom is toch wel de Nordmann-spar. De takken van deze kerstboom zijn mooi breed en de naalden vallen bijna niet uit. Een Nordmann-spar geurt heerlijk. Je betaalt voor deze kerstboom wel de hoogste prijs, maar dit is het ook zeker waard! De Nordmann-spar is vrij breed van onder, dus niet zo geschikt voor in een kleine woning.

Kerstboom kopen bij Verheijen in de buurt van Venray?

Ben je geïnteresseerd in onze kerstbomen en wil je ze eens in het echt bekijken? Kom dan langs in ons tuincentrum! We zijn zeven dagen per week geopend; dus ook op zondag. Zorg dat je er snel bij bent, voordat de mooiste bomen al weg zijn. Of je nou op zoek bent naar een kleine kerstboom, een grote kerstboom, een dunne kerstboom of een brede kerstboom; kom bij ons langs!