Woonwinkel Boxmeer

Ben je op zoek naar een woonwinkel nabij Boxmeer? Dan denk je er misschien niet meteen aan om een tuincentrum te bezoeken. Bij Tuincentrum w. Verheijen koop je echter ook allerlei leuke accessoires voor in huis, zoals kaarsen, kussens en fotolijstjes.

Bezoek de woonwinkel van Verheijen nabij BoxmeerUw woonwinkel in Boxmeer

In onze woonwinkel nabij Boxmeer vindt je veel leuke woonaccessoires en hebbedingetjes voor in huis. We verkopen bijvoorbeeld:

Woonaccessoires zijn dé eyecatchers van jouw living. Een saaie woonkamer kan door een vrolijk gekleurd kussentje of een mooie kunstbloem toe te voegen veranderen in een warme, gezellige plek. Onze kunstbloemen lijken net echt en zijn in combinatie met een mooi vaasje een leuke toevoeging voor jouw woonkamer.

Leuke cadeaus in onze woonwinkel in de buurt van Boxmeer

Ook als je op zoek bent naar een origineel cadeau is onze woonwinkel dichtbij Boxmeer de placet o be. Bij ons doe je zeker inspiratie op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere kaarsen set of een mooie lamp? Iedereen vindt het belangrijk dat zijn of haar huis er gezellig uitziet en zo’n cadeautje is dus altijd gewild. Verdiep je wel even in de interieurstijl van degene voor wie het cadeau is. Anders loop je het risico dat jouw zorgvuldig uitgekozen cadeau totaal niet bij de rest van het interieuMooie woonaccessoires in onze woonwinkel in Boxtelr van jouw vriend of familielid past. Vraag onze medewerkers gerust om hulp!

Kamerplanten: een must voor ieder interieur

Heb jij jouw huiskamer gezellig ingericht met accessoires uit onze woonwinkel nabij Boxmeer? Dan ben je er nog niet! Want geen inrichting is compleet zonder kamerplanten; de sieraden van jouw woonkamer. Wat dacht je van een chique orchidee of een frisgroene palm? Cactussen en vetplanten geven een tropisch tintje aan je woonkamer. Combineer onze kamerplanten met mooie bloempotten van onze afdeling potterie. We verkopen potten van kunststof, terracotta, zink, mand, of glas. Er is dus altijd wel een pot te vinden die goed bij jouw interieur past. Kom snel langs in onze woonwinkel in de buurt van Boxmeer voor meer informatie!