Tuinplanten Limburg

Ben je op zoek naar mooie tuinplanten voor je tuin in Limburg? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Verheijen in de Afferden. Wij zijn 25 jaar geleden begonnen als boomkwekerij en inmiddels uitgegroeid tot een groot plantencentrum. Ook onze kennis over bomen en planten hebben we uitgebreid en je kunt dus met al je vragen bij ons terecht.

Breed assortiment tuinplanten bij Tuincentrum Verheijen in LimburgBreed assortiment tuinplanten in Limburg

Ben je van plan om een nieuwe tuin aan te leggen of om er een paar mooie planten bij te zetten? Dan moet je zeker even bij ons langskomen. Wij kunnen je vertellen welke staanplaats geschikt is voor welke plant en welke planten goed samen gaan. De kleur van de hortensia hangt bijvoorbeeld af van de PH van de grond. Is de grond heel zuur, dan kleurt de hortensia blauw. Wil je een blauwe hortensia combineren met een andere tuinplanten, dan zal je dus een plant moeten vinden die goed groeit in een zure grond. Bij Tuincentrum Verheijen koop je:

  • Vaste planten
  • Bomen en fruitbomen
  • Heesters, buxussen en coniferen
  • Zaden en bloembollen
  • Kuipplanten
  • Eenjarige tuinplanten
  • Rozen en klimplanten
  • Kruiden
  • Elke plant die je maar kan bedenken; kom langs in ons tuincentrum voor het gehele assortiment

Onze planten zijn heel vers, dus ze blijven gegarandeerd lang mooi, maar geen plant groeit goed zonder de juiste verzorging. Daarom koop je bij ons verschillende soorten tuingereedschap (ook elektrisch), grond- en meststoffen en biologische bestrijdingsmiddelen.

Zelf planten, fruit en groenten zaaien in je tuin in LimburgTuinplanten: bloembollen

Een zaadje uit zien groeien tot een volwassen plant kan veel voldoening geven. Zelf planen zaaien is hartstikke leuk! Of wat dacht je van een moestuin? Bij Tuincentrum Verheijen in Limburg koop je niet alleen volwaardige tuinplanten, maar ook zaden voor planten, groenten en fruit. Daarnaast verkopen wij verschillende soorten bloembollen. Er bestaan twee soorten bloembollen: zomerbollen en voorjaarsbollen. Voorjaarsbollen plant je in het najaar; zo heb je in het voorjaar een prachtige bloemenzee van narcissen, tulpen en hyacinten. Zomerbollen plant je rond september.

Online hulp bij de verzorging van jouw tuinplanten in Limburg

Ben je lekker aan het werk in jouw tuin in Limburg en zie je dat een van je tuinplanten het niet zo goed doet? Dan kun je altijd even langskomen in ons tuincentrum voor advies. Maar hier heb je natuurlijk niet altijd tijd voor, daarom hebben wij ook heel veel tuintips op de website geplaatst en deze worden wekelijks vernieuwd. Hier kom je een heel eind mee, dus ga lekker aan de slag!