Moderne plantenbakken

Ben je op zoek naar moderne plantenbakken? Bij tuincentrum W. Verheijen slaag je gegarandeerd. Of je nu op zoek bent naar een mooie buitenbak voor je planten of een bak voor binnen, wij staan voor je klaar met een fraai assortiment binnenpotten en buitenpotten. Ongeacht de maat die je wilt of een speciale kleur die je in gedachten hebt, kun je bij ons terecht.

Hippe plantenbakken en meer!

Lange moderne plantenbakken, brede bakken, of hanging baskets; het kan bij ons echt allemaal. Kom daarom snel een kijkje nemen bij ons tuincentrum en kom zelf de sfeer proeven. Wij hebben plantenbakken in verschillende soorten & maten en van diverse materialen, zoals:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof
  • Mandwerk
  • Zink

U kunt alle kanten op qua materiaal, vorm en invulling! Zo voldoet uw tuin of balkon geheel aan uw eigen wensen.

Moderne plantenbakken kopen

Wat is er nou leuker dan alle moderne plantenbakken van dichtbij bekijken en dan jouw keuze maken? Misschien ben je ook nog wel op zoek naar mooie planten voor in de bakken, ook deze kun je bij ons direct kopen. Ons deskundige personeel staat voor je klaar om je tuinadvies te geven. Alle vragen die je hebt over kamerplanten of buitenplanten, kun je aan ons stellen. Meer kleuren in de tuin? Met de moderne plantenbakken nodigt de tuin je echt uit om hier vaak gebruik van te maken. Kom ook op koopzondag naar ons toe, want ook dan zijn wij geopend! Neem contact op of kom bij ons langs om dit zelf te ontdekken.