Kerstmarkt Limburg

Een kerstmarkt bezoeken in Limburg? Kom dan langs bij Tuincentrum W. Verheijen. Wij toveren ons tuincentrum rond november om tot een waar kerstparadijs waar je alles kan kopen voor de perfecte kerst. Van de leukste decoraties voor aan de gevel van je huis tot een mooie (kunst)kerstboom.

Het is altijd gezellig op onze kerstmarkt in LimburgDiverse stijlen op onze kerstmarkt in Limburg

Op zoek naar gezelligheid in aanloop naar de kerstperiode? Dat vindt je gegarandeerd op de kerstmarkt van Tuincentrum Verheijen in Limburg! Wij verkopen:

  • Kerstversiering in verschillende stijlen
  • Gekleurde, witte en gele kerstverlichting
  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerststukjes en andere kerstplanten
  • Kerstboeketten

Op zoek naar een paar originele kerstballen? Wij helpen je graag bij deze zoektocht. Loop langs onze opstellingen, waar je verschillende stijlen kan bekijken, zoal Scandinavisch blauw, klassieke Kerst en botanisch. Zo doe je heerlijk inspiratie op voor jouw eigen versiering. We maken het altijd extra gezellig door bijvoorbeeld kerstmuziek te draaien!

Een kerstboom kopen op onze kerstmarkt in LimburgKerstverlichting, kerstversiering en kerstbomen op onze kerstmarkt in Limburg

Hét ideale moment om een kerstboom te kopen is toch wel tijdens onze kerstmarkt in Limburg. Wij hebben al onze kerstboomexperts in deze periode opgetrommeld om jouw te adviseren over onze sparren. Zo weten we zeker dat je tevreden naar huis gaat. De Nordmann-spar is verreweg de populairste kerstboom, maar zeker niet de goedkoopste, daarom verkopen we ook andere soorten sparren. Vraag onze deskundige medewerkers om advies. Er gaat natuurlijk niets boven die heerlijke dennengeur, maar sommige mensen kiezen toch liever voor een kunstkerstboom. Deze gaat meerdere jaren mee en laat geen naalden los. Ook voor kunstkerstbomen kan je  bij ons terecht. We verkopen bomen die net echt lijken, maar ook gekleurde bomen. Kom binnenkort kerstinkopen doen op de kerstmarkt van Tuincentrum Verheijen in Limburg!

Cadeau inspiratie op doen tijdens onze kerstmarkt

Ook dit jaar moeten er weer kerstcadeaus gekocht worden. Gelukkig vindt onze kerstmarkt in Limburg plaats in een uitgebreid tuincentrum, waar je verschillende afdelingen kunt bezoeken. We verkopen bijvoorbeeld leuke woonaccessoires, zoals kussens, beeldjes, fotolijstjes, potten & vazen en kunstbloemen. Of doe bijvoorbeeld een mooie kamerplant of een verse bos bloemen cadeau. Het is belangrijk om genoeg groen in huis te hebben; voor een gezond binnenklimaat. Natuurlijk bieden wij je het hele jaar door een breed assortiment. Kom snel bij ons langs!