Hovenier Limburg

Op zoek naar een goede hovenier in de provincie Limburg? Kies dan nu voor Tuincentrum W. Verheijen. Het is belangrijk dat je de tuin bij blijft houden, zodat je er het hele jaar door optimaal van kunt genieten. Daarbij is het van belang om te weten wanneer je welke planten of bomen moet snoeien. Als je hier vragen over hebt, dan kun je deze maar beter stellen aan ons deskundig personeel. Tuinadvies kun je bij ons namelijk krijgen op ieder gewenst moment en wij denken ook graag met je mee! Een goede hovenier in Limburg is goud waard, want hierdoor kun je namelijk nog meer genieten van jouw tuin. De juiste plantenkeuze op de juiste plaats in de tuin, goede snoeibeurten en de juiste grond zorgen ervoor dat de planten optimaal kunnen groeien en bloeien.

Hovenier én tuincentrum in Limburg

Tuincentrum Verheijen begon 25 jaar geleden als boomkwekerij. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand tuincentrum in Tuinplanten kopen bij uw hovenier in LimburgLimburg én een deskundige hovenier. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van tuinieren en we zetten deze kennis graag in om jouw te helpen. In ons tuincentrum vind je een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt bij ons terecht voor verschillende producten op het gebied van:

Voor advies op maat en alle informatie over tuinonderhoud ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij de aanleg van je droomtuin.

Tuinadvies van uw hovenier uit LimburgZelf kweken? Hovenier Verheijen Limburg

Bij onze hovenier uit Limburg heb je te maken met vakbekwaam personeel en wij geven je graag deskundig tuinadvies over het uitgebreide assortiment wat jou wordt aangeboden. Wij bieden alleen maar bomen en planten aan van hoge kwaliteit en dat is belangrijk. Een plant of boom die onder de juiste omstandigheden is gekweekt zal namelijk mooi volwassen worden. Alles voor je tuin en terras kun je bij ons vinden, je zult je ogen uitkijken als je hier een kijkje komt nemen. We geven ook graag advies over de inrichting van je tuin. Het is hierbij belangrijk welke sfeer je neer wilt zetten. Welke bestrating is er nodig om dit te realiseren? En welke planten en tuinmeubelen?

Kom langs bij ons tuincentrum in Limburg of maak een afspraak

Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend; dus ook op zondag! Loop bij ons binnen of maak een afspraak door te bellen naar tel:0031485531781.