Boomsoorten

Er bestaan veel verschillende boomsoorten, maar welke spreken jou aan en passen in jouw tuin? Als je er niet uitkomt kun je bij tuincentrum W. Verheijen advies inwinnen en snel je keuze maken. Je zou kunnen denken aan fruitbomen, maar ook aan leibomen of laanbomen. Het ligt er een beetje aan hoe je woont, waar je de bomen wilt planten en waar je voorkeur naar uit gaat. Daarnaast is de verzorging van bomen ook van groot belang. Bij ons kun je bijvoorbeeld tuinadvies inwinnen, geheel vrijblijvend. Dit kan gaan over het snoeien, maar ook over meststoffen en de verzorging van de verschillende boomsoorten. Ons deskundige personeel staat voor je klaar en denkt ook graag met je mee over welke boomsoorten het beste passen in jouw tuin.

Welke boomsoort kies jij?

Door het ruime aanbod aan boomsoorten bij ons te bekijken, laat je je inspireren en kom je vanzelf tot de keuze wat het beste in jouw tuin past. Misschien vind je bomen die in het voorjaar in bloei staan mooi, of gaat de voorkeur uit naar een boom die altijd blad heeft. Wil je juist dat de boom gaat zorgen voor schaduw of moet hij zorgen dat er minder zicht is vanuit de buren in jouw tuin? Goed om eens over na te denken, want zo weet je welke boom het beste in jouw tuin past.

Kom ook op koopzondag eens langs bij ons tuincentrum in Afferden of neem contact met ons op als je vragen hebt over bepaalde boomsoorten. Wij helpen je graag verder en voorzien je van passend advies!