Bomen kopen in Rijkevoort

Bent u op zoek naar bomen voor in de tuin die in de buurt van Rijkevoort verkocht worden? Tuincentrum Verheijen is goed bereikbaar vanuit heel Limburg. Wij verkopen diverse soorten bomen in het tuincentrum, u kunt bij ons ook bijzondere bomen kopen. U kunt bij ons onder andere terecht voor: 

  • Kleine bomen;
  • Bomen voor in de tuin;
  • Fruitbomen

Bomen planten in Rijkevoort

Nadat u een boom heeft gekocht in het tuincentrum, is het zaak om deze te planten. U kunt bomen in pot kopen, maar deze kunnen hier in veel gevallen niet lang in blijven staan. Dit komt omdat de wortels op een gegeven moment te groot worden voor de pot. Dan kunt u ervoor kiezen om deze in een grotere pot te planten, maar vaak is het voordelig deze in de grond te zetten. Bomen planten is niet moeilijk, maar er is wel een zekere handigheid voor nodig. Als u niet goed weet hoe u dit moet aanpakken kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor tuingerelateerde vragen of advies over bomen snoeien kunt u een van onze medewerkers aanspreken in het tuincentrum. 

Bomen kopen nabij Rijkevoort bij Tuincentrum Verheijen

Wilt u jonge bomen kopen, oude bomen kopen of misschien wel bonsai bomen kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment van Tuincentrum Verheijen. Groen is onze hoofdtak, dus vooral voor planten en bomen zit u goed bij ons. Daarbij verkopen wij diverse bestrijdingsmiddelen en meststoffen om ervoor te zorgen dat uw planten en bomen optimaal kunnen groeien. Het tuincentrum is iedere dag van de week geopend, dus kom gerust een keer langs. Graag tot snel wanneer u bomen kopen gaat bij Tuincentrum Verheijen, nabij Rijkevoort.

Plan uw route