Hangplanten buiten

Het voorjaar komt er weer aan, tijd om de hangplanten buiten weer een mooi plekje te geven. Bij tuincentrum W. Verheijen ben je hiervoor aan het juiste adres. Moderne hangende plantenbakken zijn erg populair. Je ziet steeds meer hanging baskets met kleurrijke bloemen er in. Natuurlijk wil je daar lange tijd van genieten, dus hang ze op tijd in je tuin (verwacht je vorst, zet ze een nacht binnen). De verzorging speelt hierbij dan ook een belangrijke rol. De wind kan namelijk gemakkelijk door een hanging basket heen en dat wil zeggen dat de potgrond sneller uit kan drogen. In een warm voorjaar en in de zomer is iedere dag water geven dan ook van groot belang.

Hangplanten buiten verzorgen

Je hangplanten buiten hebben iedere dag water nodig als het warm weer is. Maar wat als je het nu een paar dagen bent vergeten en je voelt dat de grond droog is? Haal de planten er dan uit en dompel ze in een teil met water. Dit doe je tot het moment dat er geen luchtbellen meer komen. Je weet dat de plant dan goed doorweekt is en dan kun je hem weer terug plaatsen in de hanging basket. Goede plantenvoeding kan ook bijdragen aan langer genieten van de mooie hangplanten buiten. Als je hier vragen over hebt, kom dan naar ons tuincentrum, dan kun je ons uitgebreide aanbod aan buitenpotten ook direct bekijken. Ons deskundig personeel staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Hangplanten voor buiten kopen

Je kunt je hangplanten voor buiten bij ons kopen, wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat u de keuze heeft uit de mooiste hangplanten voor buiten. Neem contact op of kom bij ons langs om dit zelf te ontdekken!