Koopzondag Venray

Heb je zin om een koopzondag in Venray bezoeken? Kom dan op koopzondag naar tuincentrum W. Verheijen in Afferden, omgeving Venray. Bij ons tuincentrum in Limburg vind je een zeer uitgebreid assortiment. Ook op zondag kun je gewoon bij ons terecht om al jouw tuinbenodigdheden te vinden. Daarnaast staan we je graag te woord voor advies.  

Voor alle tuinbenodigdheden, ook op zondag!

Alles wat je nodig hebt voor de planten binnen en buiten kun je bij ons vinden. Denk aan:

  • Handgereedschap
  • groenten- en bloemenzaden
  • meststoffen
  • bestrijdingsmiddelen

Uiteraard hebben wij nog diverse andere producten, zoals huisdierbenodigdheden en meer! Vanaf nu heb je alles dus op een plaats bij de hand en kun je alles te weten komen over verschillende soorten kruiden en planten.

Koopzondag in Venray de moeite waard!

Wat is er nou leuker dan kruiden en groenten zien groeien in je eigen tuin? Een kruidentuin of een groentetuin onderhouden en straks oogsten is leuk om te doen en het smaakt ook erg goed! Je hoeft niet perse een moestuin te hebben om je eigen tomaten, pepers en aardbeien te verbouwen. Je kunt ze ook plaatsen in potten op je terras of plant ze in je tuin tussen de bloemen. Dit is dus heerlijk en gezond uit eigen tuin eten. Kom en laat je ook inspireren door ons complete aanbod aan binnen- en buitenplanten. Je kunt bij ons ook geheel vrijblijvend informeren en tuinadvies inwinnen. Wij helpen je graag verder en bieden je dan ook veel planten en bomen aan, alleen maar van hoge kwaliteit. Bezoek ons op de eerstvolgende koopzondag en wij zullen je van deskundig advies voorzien!