Hovenier Limburg

Op zoek naar een goede hovernier in de provincie Limburg? Kies dan nu voor tuincentrum W. Verheijen. Het is belangrijk dat je de tuin bij blijft houden, zodat je er het hele jaar door optimaal van kunt genieten. Daarbij is het van belang om te weten wanneer je welke planten of bomen moet snoeien. Als je hier vragen over hebt, dan kun je deze maar beter stellen aan ons deskundig personeel. Tuinadvies kun je bij ons namelijk krijgen op ieder gewenst moment en wij denken ook graag met je mee! Een goede hovenier in Limburg is goud waard, want hierdoor kun je namelijk nog meer genieten van jouw tuin. De juiste plantenkeuze op de juiste plaats in de tuin, goede snoeibeurten en de juiste grond zorgen ervoor dat de planten optimaal kunnen groeien en bloeien.

Tuinadvies hovenier uit Limburg

Bij ons tuincentrum heb je te maken met vakbekwaam personeel en wij geven je graag deskundig advies over het uitgebreide assortiment wat jou wordt aangeboden. 25 jaar geleden zijn we begonnen als boomkwekerij. Wij bieden alleen maar bomen en planten aan van hoge kwaliteit en dat is belangrijk. Een plant en boom die onder de juiste omstandigheden zijn gekweekt zullen namelijk mooi volwassen worden. Alles voor je tuin en terras kun je bij ons vinden, je zult je ogen uitkijken als je hier een kijkje komt nemen. Het beste advies kunnen wij je geven, dus laat je inspireren door ons aanbod en wij staan voor je klaar. Met een goede hovenier uit Limburg, ga je inzien hoe fijn het is om van je eigen tuin te mogen genieten! Een paar keer per jaar even snoeien en alles bijwerken en jouw tuin kan er weer tegen. 

Kom langs in ons tuincentrum in Afferden en laat je adviseren door één van onze medewerkers. Neem contact op als je vragen hebt over onze hoveniersdiensten. Wij helpen je graag verder.