Fruitbomen Limburg

Voor de mooiste fruitbomen in Limburg, ben je aan het juiste adres bij tuincentrum W. Verheijen. Heb je ruimte over in de tuin of ben je toe aan eigen fruit in de tuin? Wat is er dan leuker dan fruitbomen in je eigen tuin te plaatsen? Zorg er voor dat je de juiste grond en plaats hebt gevonden in de tuin, voordat je bij ons de fruitbomen koopt. Wij geven je graag tuinadvies over welke fruitbomen het meest geschikt zijn voor je tuin en hoe je de bomen het beste kunt verzorgen. Bij sommige fruitbomen kun je er soms niet onderuit om bestrijdingsmiddelen te gebruiken om insecten te weren als je straks wil oogsten. Ook hiervoor kun je bij ons tuincentrum terecht. Ons deskundig personeel staat voor je klaar om je hierover te informeren.

Welke fruitbomen uit Limburg kies jij?

In de meeste tuinen passen fruitbomen, maar welke vind je bij jou in Limburg? Denk aan:

  • Appelbomen
  • Pruimenbomen
  • Perenbomen
  • Kersenboom

Bedenk ook alvast hoeveel bomen je wilt en of je meerdere soorten fruit wilt kweken. Sommige fruitsoorten hebben een beschutte plek nodig in de tuin en moeten optimaal verzorgd worden. Je hebt ook niet meteen het eerste jaar al vruchten aan de boom hangen, althans niet bij alle fruitbomen. Soms moet je een of twee jaar wachten. Maar bij ons vind je alleen maar goede kwaliteitsbomen en daar kun je dan jaar in jaar uit weer volop van genieten! Als tip willen we je nog meegeven dat een fruitboom cadeau doen ook erg leuk is! Bij ons kunnen voor verschillende bedragen cadeaubonnen worden gekocht. Niet alleen het fruit is prachtig om te zien, maar denk ook eens aan de bloesem in de lente! 

Fruitbomen kopen in Limurg 

Je bent voor fruitbomen in provincie Limburg bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over de expertise en ervaring en bovenal prachtige fruitbomen. Wilt u meer weten over fruitbomen? Kom bij ons langs in het tuincentrum of neem contact met ons op.