Fruitbomen Limburg

Voor de mooiste fruitbomen in Limburg, ben je aan het juiste adres bij tuincentrum W. Verheijen. Heb je ruimte over in de tuin of ben je toe aan eigen fruit in de tuin? Wat is er dan leuker dan fruitbomen in je eigen tuin te plaatsen? Zorg er voor dat je de juiste grond en plaats hebt gevonden in de tuin, voordat je bij ons de fruitbomen koopt. Wij geven je graag tuinadvies over welke fruitbomen het meest geschikt zijn voor je tuin en hoe je de bomen het beste kunt verzorgen.

Welke fruitbomen uit Limburg kies jij?

Bij sommige fruitbomen kun je er soms niet onderuit om bestrijdingsmiddelen te gebruiken om insecten te weren als je straks wilt oogsten. Ook hiervoor kun je bij ons tuincentrum terecht! In de meeste tuinen passen fruitbomen, maar welke vind je bij jou in Limburg? Denk aan:

  • Appelbomen
  • Pruimenbomen
  • Perenbomen
  • Kersenboom

Bedenk ook alvast hoeveel bomen je wilt en of je meerdere soorten fruit wilt kweken. Sommige fruitsoorten hebben een beschutte plek nodig in de tuin en moeten optimaal verzorgd worden. Als tip willen we je nog meegeven dat een fruitboom cadeau doen ook erg leuk is! Bij ons kunnen voor verschillende bedragen cadeaubonnen worden gekocht. Niet alleen het fruit is prachtig om te zien, maar denk ook eens aan de bloesem in de lente!

Fruitbomen kopen in Limburg

Je bent voor fruitbomen in provincie Limburg bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over de expertise en ervaring en bovenal prachtige fruitbomen. Wilt u meer weten over fruitbomen? Kom bij ons langs in het tuincentrum of neem contact met ons op.