Tuinadvies

Voor goed tuinadvies ben je aan het juiste adres bij tuincentrum W. Verheijen. In de zomer kan het wel eens erg warm worden en dan willen je planten ook water hebben (zeker de planten in bakken en potten). Het beste kun je dan vroeg in de ochtend of laat in de avond alles water geven. Daarnaast is het advies om één keer per week goed water te geven en niet iedere dag een beetje. Als je planten in potten en in hanging baskets hebt, dan moet je deze wel iedere dag water geven. Het water geven zal een stuk eenvoudiger worden met een complete slangenwagen. Vraag naar meer informatie over tuinonderhoud in het tuincentrum.

Vragen over tuinieren

Heb je vragen over het snoeien van planten, of het plaatsen van bomen zoals fruitbomen, leibomen, laanbomen of vaste planten? Ons personeel staat voor je klaar om al dit soort vragen te beantwoorden! Verder vind je in ons assortiment alle benodigdheden om de tuin mooi en gezond te houden. Zo kun je gelijk aan de slag en is jouw tuin in perfecte staat!

Tuinadvies inwinnen

Bij ons kun je altijd terecht om geheel vrijblijvend tuinadvies in te winnen. Of je nu op zoek bent naar:

  • binnenpotten
  • buitenpotten
  • vaste planten
  • planten op stam
  • rozen
  • struiken

Wij staan voor je klaar! Wij denken ook graag met je mee over welke planten of bomen het meest geschikt zijn voor jouw tuin. Bezoek daarom voor geheel vrijblijvend tuinadvies ons tuincentrum. Ook op koopzondagen kun je bij ons terecht en leggen wij je graag alles uit over bomen en planten.