Kruiden

Er bestaan veel verschillende soorten kruiden, maar hoe moet je deze verzorgen en wat kun je er allemaal mee doen? Laat je eens informeren bij tuincentrum W. Verheijen. Steeds meer mensen vinden het leuk om wat eetbaars uit de eigen tuin te kunnen halen en te kunnen gebruiken bij het avondeten. Je zou hierbij kunnen denken aan selderij, bieslook et cetera. Dit kun je eenvoudig in een potje planten en afknippen wanneer je het nodig hebt voor in de soep bijvoorbeeld. Keukenkruiden worden vaak in de groentesoep gebruikt om te zorgen voor een verfijnde smaak. Voor kruidenzaden en -planten ben je bij ons aan het juiste adres!

Een kruidentuin aanleggen

Een kruidentuin maken is een leuke bezigheid, maar welke kruiden kies je allemaal? Ga eens na wat je graag eet en baseer daar je kruidentuin op. Knoflook wordt bijvoorbeeld vaak gegeten bij maaltijden en kun je ook in je eigen kruidentuin plaatsen. Kamille zul je ook vaak tegenkomen. Je kunt er bijvoorbeeld ook thee van zetten, lekker fris uit de eigen tuin, verser kan het niet! Het begin van een kruidentuin ligt dus bij jouw eigen voorkeuren.

Welke kruiden kies jij?

Bij ons tuincentrum kun je je laten inspireren over alle kruiden. Wij geven je graag tuinadvies over de verzorging en de mogelijkheden met de kruiden. Bezoek ons daarom ook eens op de koopzondag, wij staan voor je klaar voor alles wat met de tuin te maken heeft, binnen en buiten!